3. dec: Shadows over Transylvania

OK, nu bliver det fjollet med navnene. Indlægget burde hedde Transylvania by Night, men jeg kunne ikke lade være. Nu har jeg præsenteret de to kampagner jeg spiller i for tiden, så er det også på tide at få præsenteret den jeg spilleder, og som har kørt siden slutningen af 2004. Hvordan kan en kampagne køre så længe? Man holder mange og lange pauser. Der har været tre specialer, to valgkampe, diverse udlandsrejser, generelle travlhedsperioder og en masse dårlig planlægning. Men lige nu kører den, og vi skal spille på tirsdag.

Det er Vampire, hvis I missede det. Transylvanian Chronicles er en købekampagne fra slutningen af halvfemserne som jeg i sin tid har kørt for min gruppe mens vi gik i gymnasiet. Den eneste der er tilbage fra dengang er Kristo, så han har spillet den før. Jeg blev vildt irriteret over, at der er 116 år imellem de to første kapitler (ud af tolv). Folk lavede karakterer, spillede et “eventyr” og så sprang vi vildt lang frem i tid, uden plads til at udvikle på karaktererne. Så da jeg besluttede at køre den igen tænkte jeg at det skulle være løgn. Så vi kørte første kapitel og så skulle de næste 116 år ellers fyldes ud med mindre historier, magtspil og en storslået konflikt mellem Jürgen von Werden og Vladimir Rustovich. Nu, syv år senere, er vi så igang med andet kapitel (ja, stadig ud af tolv). Udover alle pauserne og den dårlige planlægning så tog det nok overhånd med at fylde lidt ekstra kød på.

Vi har haft en anelse udskifting undervejs, men nu er spillerne Kristo, Morten Hougaard, Peter Dalby og Jesper Kristiansen. En hedensk brujah jack-of-all-trades, en Hardestadt-hadende ventrue-ridder med stærke forbindelser til revenanter, en syrisk salubri-in-hinding-as-assamite og en gangrel-lejesoldat/sjælesørger. Jeg har ændret plottet en del, da Kristo har spillet kampagnen tidligere og Jesper har læst en del af den. Jeg har nogle fine twists i tankerne som jeg glæder mig til at udsætte dem for.

Vi er blevet enige om at sætte højere tempo, så vi snart kan komme frem til anarch revolt og videre derfra til modern age. Vi skal selvfølgelig spille en masse reele kapitler fra kampagnematerialet ind imellem, men det er de to perioder vi har aftalt at slå ned i og bruge lidt mere tid på.

Vores nyeste tilføjelse til kampagnen er kort over de byer rollerne er fyrster over, som Morten har købt i Rumænien og hængt op på sin væg.

Og iøvrigt: systemet er helt igennem forfærdeligt, men vi er nået for langt ind til at ændre på det.

Reklamer

4 thoughts on “3. dec: Shadows over Transylvania

  1. Hvor er det et vildt våbenskjold og hvor spiller du dog meget rollespil. Hvis du skulle spille med et andet system hvad skulle det så være?

    • Jeg ved det ikke, jeg kender ikke vildt mange forskellige systemer. Det er der så en grund til. I virkeligheden interesserer rollespilssystemer mig ikke vildt meget. Jeg vil bare have noget der kan håndtere baggrundsmaterialet og som ikke kommer i vejen når man spiller. Problemet med det gamle vampire er, at der skal slås alt for mange gange for at afvikle bare et enkelt slag med et sværd.

      Men for at glæde dig, vil jeg dedikere morgendagens indlæg til systemsnak, med mindre jeg ombestemmer mig i løbet af natten. Men nok ikke om vampire.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s